LAIVE.LT

Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras

Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras dabar pigiau, nes jų daugiau!

Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras galimi į vėlaus vakaro ir rytinius išvykimus.

Drąsu pirkti šiuos keltų bilietus, kad ir kokie apribojimai būtų įvedami, nes keltas Paldiski Kapelskaras kėlė keleivius be apribojimų nuo 2020 m gegužės 2 dienos.

Keltai Kapelskaras Paldiski daugiausia kelia krovinius ir  transportą, todėl nėra jokios rizikos, kad nusipirkę bilietus kažkur užstrigsite neišvyksite net jeigu ir vėl prasidėtų ribojimai dėl pandemijos ar panašiai.

 

Kaina asmeniui su kajute ir automobiliu nuo:

84

DFDS keltų bilietai Paldiski Kapelskaras- 5 svarbiausi dalykai, kuriuos reikia žinoti

1.Keltas Paldiski Kapelskaras plaukia 10 valandų.
2. Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras galimi su dviem keltų linijomis: DFDS ir Tallink.
3.Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras, tai keltų bilietai iš Estijos į Švedijos miestą, šiauriau Stokholmo 80 km arba atgal.
4.DFDS keltų bilietų Paldiski Kapelskaras kainos mažesnės negu Tallink kelt kompanijos.
5.DFDS keltų bilietai Paldiski Kapelskaras pigūs keliauti su aukštais automobiliais arba jeigu norite pigios vietos kajutė.

Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras - daugiau išvykimų

DFDS keltų bilietai Paldiski Kapelskaras dabar bus dar pigesni, nes daugiau reisų užtikrins daugiau laisvų vietų.  Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras skirti keliaujantiems su automobiliais. Keltų bilietus Paldiski Kapelskaras galima įsigyti kai keliauji vienas su automobiliu, dviese ar trise, o gal visas būrys pvz:  dvylika asmenų su keletu automobilių.  Skirtumas tas tarp kitų iš šio keltų maršruto, kad keltų bilietai Paldiski Kapelskaras Paldiski  negalimi, jeigu keliauji be automobilio. 

Būtinai reik ieškoti pakeleivių su automobiliu ir jungtis prie jų, jeigu nori įsigyti keltų bilietus Paldiski Kapelskaras.

Patogu keliauti su  gyvūnu, nes kelte daug kajučių pritaikytų keliauti su gyvūnu, o kas svarbiausia labai patogus kelto išvykimo ir atvykimo laikas.

DFDS Keltai Paldiski Kapelskaras- kokie patogumai keltuose?

Jei galvojate keliauti iš Paldiski į Kapelskarą prisiminkite, jog perkant maistą iš anksto kartu su keltų bilietais taupote iki 40 procentų maitinimo kainos laive.

Keltuose iš Padiski į Kapelskarą/ Kapelskaro- Paldiski yra: savitarnos valgykla. Vakarienę ar pietus  galite užsisakyti iš anksto, perkant kelto bilietą  ir sutaupyti, nes yra specialūs maisto paketai Combo ir Combo Plius. Užsakant šiuos paketus gaunate ir pusryčius ir vakarienę.

Galima pirkti 2 patiekalų vakarienės kuponas (-ai) ar 3 patiekalų vakarienės  kuponus restorane ir rinktis iš specialaus meniu.

Keltuose Paldiski Kapelskaras/ Kapelskaras  Paldiski  yra kelto parduotuvė; kelto vaikų žaidimo kambarys.

⛵ Kajučių tipai Kapelskaras Paldiski keltuose:

Keturvietės kajutės su langu;
Dvivietės kajutės su langu;
Keturvietės be lango;
Keturvietės be lango;
Trivietė kajutė su langu;
Dvivietė kajutė su langu;
Dvivietė kajutė be lango;
Sėdimos vietos. Dušo ir tualeto patalpa prie sėdimų vietų salono;
Kajutės skirtos keliauti su gyvūnais. Jeigu kajučių skirtų keliauti su gyvūnais nėra laisvų, galima mokėti valymo mokestį 75 Eur ir vežtis gyvūną bet kurioje kitoje kajutėje (išskyrus Comodore klasės kajutes, sėdimas  vietas ar jeigu perkate vietą kajutėje)
Kajutės skirtos keliauti neįgaliems. 

Parduodami keltų bilietai Paldiski Kapelskaras šioms automobilių kategorijoms:

🚗lengvieji automobiliai  maksimalus ilgis – 4,5 m, maksimalus aukštis – 1,75 m;

lengvieji automobiliai  maksimalus ilgis – 5 m, maksimalus aukštis – 1,85 m. Maksimalus aukštis skaičiuojamas, įskaitant bagažą ant stogo.

🚐 Aukšti lengvieji automobiliai, kurių maksimalus ilgis – 7 m, aukštis 2,2 m , svoris iki 3,5t

🚚 Aukšti lengvieji automobiliai, kurių maksimalus ilgis – 7 m, aukštis 2,7 m , svoris iki 3,5 t

Gyvenamieji automobiliai maksimalus ilgis – 7m, aukštis 4,35 m

Ilgieji gyvenamieji automobiliai, kurių ilgis iki  10  m, aukštis 4,35 m

Priekaba, skirta daiktų pervežimui (ilgis skaičiuojamas nuo prikabinimo mechanizmo iki paskutinės išsikišusios dalies) gali būti iki 4,35 m aukščio ir 8 m ilgio

Gyvenamoji priekaba gali būti iki 4,35 m aukščio ir 8 m ilgio

Motociklai
Dviračiai

Iš kur Paldiski ir Kapelskare išplaukia DFDS keltai?

Keltai išvyksta Port of Kapellskar, Kapellskars hamn, SE-76015, Rootsi, Graddo - Švedijoje

Kapelskaras uostas Švedijoje, kuris garsėja greičiausiu pasikrovimu ir išsikrovimu. Visas kranto reljefas tinka greitam laivų priartėjimui, ir švartavimusi kaip nei vienas kitas uostas Švedijoje.

Kelto adresas Paldiski yra šis: Paldiski Northern Port of Paldiski (Šiaurinis Paldiskio uostas), Peetri g. 11, 76805 Paldiski.

Nesumaišykite su Tallink  keltų terminalu. Paldiski yra du uostai.

Kokios DFDS keltų bilietų kainos Paldiski Kapelskaras keltu?

Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras vienas pigiausių variantų persikelti per jūrą į Lietuvos pusę ir atgal į Skandinaviją.

DFDS keltų bilietai Paldiski Kapelskaras  nuo 64 Eur asmeniui su lengvuoju automobiliu ir sėdima vieta  (auto matmenys 1,75 m aukštis, 4,5 m ilgis).

Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras  nuo 94 Eur asmeniui su  automobiliu kurio aukštis 2,2  m, ilgis iki 6 m.

Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras   nuo 104 Eur dviems suaugusiems su kajute ir automobiliu iki 1,75 m aukščio.

Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras  su DFDS internetu ir ne tik internetu  nuo 104 Eur  asmeniui su lengvuoju automobiliu ir vieta kajutėje (1,85 m aukštis, 5 m ilgis) bei pusryčiais.

Keltų bilietai Paldiski Kapelskaras gyvūnui nuo 30 eur

Paldiski Kapelskaras  keltų bilietų kaina priklauso  nuo  likusių laisvų vietų kelte. 

Paldiski Kapelskaras keltų bilietų kaina yra visiškai vienoda perkant internetu ar užsakant telefonu, elektroniniu paštu, gyvai biure

Keltas Paldiski Kapelskaras išvyksta kasdien. 22 val. Atvyksta į Švediją 07:30 val  ryte. Kelionės  keltu trukmė 10 valandų.

Papildomi kelto reisai iš Paldiski: antradienį, ketvirtadienį, penktadienį 10:00 val ir sekmadienį 21:00 val

Iš Kapelskaro keltas išvyksta kasdien, išskyrus sekmadieniais 2100 val. Atvyksta į Paldiski 08 val. Sekmadieniais keltas plaukia  ryte 09:30 val ir atvyksta 1930 val į Estiją.

Papildomi kelto reisai iš Kapelskaro: pirmadieni, antradienį, ketvirtadienį, penktadienį 09:30 val.

Registraciją į keltą keliaujantiems su automobiliu baigiasi 1 valanda iki išvykimo.

Kaip pakeisti kelto bilietą Paldiski Kapelskaras, jeigu keičiasi kelionės planai?

Atšaukti kelto bilietą Paldiski Kapelskaras galimą likus 31 diena  iki išvykimo be mokesčio. Jeigu  keltų bilietai Paldiski Kapelskaras / Kapelskaras Paldiski ar dalis jo atšaukiamas mažiau negu 31 diena iki išvykimo skaičiuojami negrąžinami mokesčiai.

Pakeisti kelto bilietą Paldiski Kapelskaras / Kapelskaras Paldiski galima likus nemažiau negu 4 valandos  iki išvykimo sumokant 100 Eur mokestį, jeigu keičiate kelto bilietą Paldiski Kapelskaras / Kapelskaras Paldiski  daugiau negu para iki  išvykimo keitimo mokestis 15 Eur. Keičiant keltų bilietą Paldiski Kapelskaras / Kapelskaras Paldiski reikia  sumokėti  kainų skirtumą, jei  toks  yra.

Keltų bilietų Paldiski Kapelskaro negalima keisti maršrutu Klaipėda Karlshamnas ar Klaipėda Kiel, nors kelia ir ta pati keltų kompanija DFDS.

Paldiski kapelskaras keltų bilietai praktiškiems žmonėms

paldiski kapelskaras keltų bilietų rezervacija

Scan 3 1 1 1
×
Skip to content